top of page

Sollicitatieworkshops

Je wil de arbeidsmarkt gaan benaderen voor het vinden van een nieuwe baan, maar merkt misschien dat je daarbij behoefte hebt aan handvatten die het je gemakkelijker maken en je meer zelfvertrouwen geven. Je wil weten op welke punten je je presentatie nog verder zou kunnen verbeteren,

maar wil vooral ook je sollicitatiekennis opfrissen.

 

De sollicitatieworkshops worden in thema’s aangeboden en vinden groepsgewijs plaats. Na afloop van de zes workshops weet je hoe je een potentiële werkgever effectief kunt benaderen. De opbouw van je sollicitatiebrief en cv zijn passend en up-to-date. Daarnaast krijg je alle
ruimte om de manier waarop je je presenteert te oefenen. De workshops geven je de vaardigheden en zelfvertrouwen om de arbeidsmarkt te benaderen.

Meer lezen

voor wie?

Voor jou is solliciteren misschien een tijd geleden of je hebt het gevoel dat je niet meer van alle mogelijkheden op de hoogte bent. Je hebt behoefte aan het opfrissen van je kennis en vaardigheden. Na het volgen van de sollicitatieworkshop kun je zelfstandig en met (meer) vertrouwen het sollicitatieproces starten.

HOE WERKT HET?

Tijdens de intensieve workshops, die in zes dagdelen worden aangeboden, komt per keer een thema aan bod. De workshops worden gegeven door een trainer die je ondersteunt waar mogelijk en nodig. Informatie en advies wordt afgewisseld met het actief oefenen van vaardigheden. De feedback die je van de trainer en de groepsgenoten ontvangt, maakt dat je ook van elkaar leert. Je wordt je bewust van hoe je je presenteert. Je leert wat je sterke kanten zijn en op welke manier je jezelf het beste kunt laten zien.

Fietsen naar werk

Privacy

Tijdens het traject waarborgt BHP Groep jouw privacy, zoals opgenomen in ons privacy reglement, op te vragen bij ons secretariaat.

 

​BHP Groep voldoet aan de wettelijke richtlijnen van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).

 

 Alle gegevens worden vertrouwelijk behandeld en slechts na jouw uitdrukkelijke toestemming aan derden ter inzage gegeven. 

bottom of page