top of page

speel af

Over ons


BHP Groep is actief in het begeleiden van mensen met loopbaanvraagstukken. In onze trajecten verbinden wij de aandacht voor mensen met praktische en realistische uitkomsten. Hierbij maken we veelvuldig gebruik van ons, in de afgelopen 25 jaar opgebouwde, netwerk.

Betrokken(heid), kwaliteitsgericht en nuchter. In onze trajecten staat de mens centraal.

De arbeidsmarkt is een onoverzichtelijke wereld waarin veel mensen hun weg zoeken. BHP Groep is hierin een veilige plek om met een korte interventie nieuwe inzichten op te doen of waar je langere tijd welkom bent. De trajecten die wij verzorgen zijn altijd op maat samengesteld.

Wij faciliteren en begeleiden mensen in een veranderingsproces, stap voor stap. Wij vinden jou al helemaal goed zoals je bent en zien dat ook als de basis van onze samenwerking. En dat betekent soms ook dat we je eerlijke feedback geven.

Als één van de eerste loopbaanadviesbureaus hebben wij onze dienstverlening uitgebreid met de door onszelf ontwikkelde E-coachingsomgeving de digitale loopbaancoach. Daarnaast hebben wij verschillende interventies ontwikkeld ter bevordering van de duurzame inzetbaarheid. Inmiddels is dit een vast onderdeel van onze dienstverlening.

Wil je weten wat BHP Groep voor jou kan betekenen? Neem dan gerust contact met ons op voor persoonlijk advies of een vrijblijvend gesprek.


 

RISKE VAN DER KEMP

Bureaumanager & mede-eigenaar

Verbindend, belangstellend, kwaliteitsgericht

Samen met een vaste groep enthousiaste professionals vormen we BHP Groep. Vanuit mijn rol als bureaumanager vind ik het belangrijk om te weten hoe het gaat met de mens in het bedrijf, de bedrijfsprocessen, innovaties en de kwaliteit. Gelukkig lopen veel van deze processen bij BHP Groep vanzelf, maar waar nodig stuur ik bij. Ik vind het belangrijk om onze waarden en missie na te streven en consequent koers te bepalen. Mooi om te zien hoe onze mensen geen loopbaanvraag te gek vinden, cliënten helpen richting te bepalen en de realiteit daarbij niet uit het oog verliezen.

BHPgroep_002©JurriaanHuting.jpg
BHPgroep_020©JurriaanHuting.jpg

ELKE VAN DER KEMP

Loopbaanadviseur & mede-eigenaar

Mensgericht, motiverend, betrokken

In mijn werk word ik gedreven door betrokkenheid bij de cliënt en zijn situatie. Ik vind het belangrijk om aan te sluiten bij wie iemand is, wat hij belangrijk vindt en zijn belevingswereld om van daaruit samen te vertrekken. Ik zie trajecten, kort of lang, als een proces. Dit zie ik als de sleutel om veranderingen bij mensen tot stand te laten komen. Daarbij vind ik het belangrijk om zaken praktisch en concreet te maken. Ik schakel graag mijn netwerk in om jou verder te helpen.

 

Daarnaast ben ik de afgelopen jaren actief in het op de kaart zetten van laagdrempelige en preventieve loopbaanbegeleiding. Grotere projecten op het gebied van pre-mobiliteit en duurzame inzetbaarheid maakten hier deel van uit, maar ook de inzet van E-coaching via de digitale loopbaancoach. Ik houd me graag bezig met het ontwikkelen van nieuwe diensten en producten op dit gebied.

Onze aanpak

Persoonlijk contact staat in onze werkwijze voorop. Dat betekent dat je tijdens het gehele traject één loopbaanadviseur als vast aanspreekpunt hebt. In het traject spelen eigen verantwoordelijkheid en autonomie een belangrijke rol. Wij bieden je een veilige setting die je de ruimte biedt om keuzes en stappen te maken.

Binnen BHP werken we breed. Als het nodig is, krijgt je vaste loopbaanadviseur ondersteuning van collega's met aanvullende, specialistische expertise. Zo benutten we binnen het team onze professionele deskundigheid optimaal. Voor jou heeft dat als voordeel dat alle diensten waarvan je gebruik kunt maken onder één dak voorhanden zijn.

 

BHPgroep_057©JurriaanHuting.jpg

ROLAND SIEBELINK

Loopbaanadviseur

Nieuwsgierig, meedenkend, verrassend

Met plezier naar je werk gaan, het klinkt zo eenvoudig. Er overkomt ons allemaal van alles. Net zo makkelijk als wij dingen laten gebeuren. Duurzaam en vitaal werken heeft altijd te maken met mensen die in balans zijn. Afhankelijk zijn wil niemand en het overkomt velen. Dit zijn een aantal thema’s die regelmatig bij mij aan tafel besproken worden.

Als loopbaanadviseur ben ik te typeren als iemand die intuïtief de goede vragen stelt en daar inmiddels blind op durft te vertrouwen. Ruime kennis heeft van de arbeidsmarkt en een groot netwerk. Die graag een beetje provoceert, waardoor de vraagstelling in een ander perspectief komt te staan. Een zeer directe aanpak, die vooral voortkomt uit betrokkenheid. Mijn motto is: Iedereen deugt, maar waarvoor?

NIENKE VAN DER BOOM

Loopbaanadviseur & E-coach

Open, empathisch, kernachtig, doortastend

In mijn loopbaantrajecten, of ze nu via E-coaching, of face-to-face zijn, is altijd de eerste stap verbinding zoeken met de cliënt. Voor mij is veiligheid, alles kunnen zeggen wat je denkt zonder oordeel te voelen, de basis van een traject. Ook structuur kenmerkt mij. De achterliggende gedachte en de verbinding tussen de onderwerpen en de (online) oefeningen hebben ruim aandacht, zodat er helderheid is hoe iets bijdraagt aan het beantwoorden van de loopbaanvraag. 

BHPgroep_024©JurriaanHuting.jpg
BHPgroep_037©JurriaanHuting.jpg

ADRI VAN DER KEMP

Loopbaanadviseur & oprichter

Inventief, verdiepend, analytisch, kansgericht

Na ruim 25 jaar naast mijn werk als loopbaanadviseur, ondernemer en directeur van BHP Groep geweest te zijn, heb ik eind 2021 het bestuur van het bureau aan mijn dochters Elke en Riske kunnen overdragen. Sinds die tijd kan ik mij volledig wijden aan wat ik het liefste doe, werken met en voor mensen. Het thema “werk” staat daarbij centraal.

De trajecten die ik als loopbaanadviseur of coach begeleid kenmerken zich door diepgang gekoppeld aan praktische oplossingen. Mijn uitgebreide ervaring binnen, en met, organisaties en functies gebruik ik daarbij als referentiekader.

Naast mijn werk geniet ik van lezen, schrijven, fotografie en wandelen in de natuur. Gitaarspelen is mijn grote passie. 

ANITA CHRIST

Management assistente

Enthousiast, duizendpoot, oplossingsgericht

Als management assistente ben ik het eerste aanspreekpunt bij BHP Groep. Mijn belangrijkste taak is het administratief ondersteunen van mijn collega’s. Ook houd ik mij bezig met de boekhouding, ICT-zaken en alles wat nog meer voorbijkomt. Geen dag is daarom hetzelfde.

Mooi om te zien is hoe mensen, soms een beetje wantrouwend en voorzichtig, bij ons binnenkomen. Maar dat ze zich vaak al na één gesprek thuis voelen bij ons.

De koffie en thee staan klaar en voor een babbeltje kun je ook bij mij terecht.

BHPgroep_052©JurriaanHuting.jpg
IMG_8189_edited.jpg

ANNE VAN DER POLS

Stagiaire

Ik studeer Toegepaste Psychologie op de HAN en ik zit nu in mijn 3e jaar. In mijn studie leer ik onder andere over gedrag, mensen en arbeid. Onderwerpen die mij erg interesseren en ik vind het dan ook erg leuk dat ik met deze onderwerpen aan de slag ga bij BHP Groep.

Ik ben actief in verschillende trajecten bij BHP Groep en ik hoop mij hier verder te ontwikkelen als professional.  

Een greep uit onze opdrachtgevers

planon-logo-nydjqxsveapv68wpo5jhu5ax3s0knxb5as91u31v2g-600x273.jpg
logo-az.png
download (1).png
iknl_logo_nl_rgb_tekst-rechts_300dpi.png
driestroom_logo.jpg
Logo-Arnhem.png
Syncasso-klein.png
download.png
Pluryn-logo.jpg
8ba2d292-dc8c-452e-af2b-dce894787feb-15544-default.jpg
De-Connectie-logo-CMYK.jpg
NXP-Logo.svg.png
Logo-Kalorama-beeldmerk-links-CMYK.jpg
Deltascholengroep_FullColor_transparant.png
spog-logo.jpg
e55a60e0-3775-11ea-830b-0d55b53ea861.jpeg
flores_onderwijs_rgb_groot.png__1200x1200_q85_subsampling-2.png
tile.png
Talis-2020.png
1bfe2e0ef072cca74e960b8a20bd511a.png
8cec97bd5ac54734aeb603d1091d3962.jpg
dewaalboog.png
download.jpg
teamshoot_edited_edited_edited.jpg
bottom of page