top of page

Loopbaanscan voor
duurzame inzetbaarheid

De loopbaanscan helpt je de balans op te maken en geeft inzicht in hoe je naar je huidige en toekomstige loopbaan kijkt. Geeft je werk je energie? Is je werk nog steeds uitdagend? Ervaar je een gezonde balans tussen werk en privé?

 

De loopbaanscan geeft antwoord op deze vragen. De scan bestaat uit een test die je met een loopbaanadviseur bespreekt. Het doel is om je loopbaan een positieve impuls te geven. Je vergroot je inzicht en wordt je bewust ten aanzien van je huidige situatie om vanuit daaruit de regie op je
loopbaan en ontwikkeling weer op te pakken.

Meer lezen

voor wie?

De loopbaanscan is ervoor diegenen die het belangrijk vinden om stil te staan

bij hun huidige situatie. Doordat je inzicht krijgt over welke aspecten van jouw werk en loopbaan je meer of minder tevreden bent kun je gericht datgene aanpakken wat aandacht nodig heeft.

Hoe werkt het?

Na je aanmelding ontvang je een online test en vul je deze in op een door jou gekozen plaats en tijd. De uitslag hiervan wordt door de loopbaanadviseur in het geheel van de context geplaatst, naast bijvoorbeeld je functie, werkervaring, opleiding, privésituatie en de levensfase waarin je je bevindt. Je wordt uitgedaagd te reflecteren en de resultaten te vertalen naar actie.

Na het doorlopen van de loopbaanscan weet je waar je staat in je werk en waar je aanpassingen kan of zou moeten doen. Het kan ook zijn dat je er baat bij hebt om nog nadrukkelijker naar je loopbaanontwikkeling te kijken. De loopbaanscan is erop gericht om de regie op je loopbaan te vergroten.

Privacy

Tijdens het traject waarborgt BHP Groep jouw privacy, zoals opgenomen in ons privacy reglement, op te vragen bij ons secretariaat.

 

​BHP Groep voldoet aan de wettelijke richtlijnen van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).

 

 Alle gegevens worden vertrouwelijk behandeld en slechts na jouw uitdrukkelijke toestemming aan derden ter inzage gegeven. 

bottom of page