top of page

Loopbaancoaching

Een loopbaantraject spitst zich toe op het onderzoeken van jou,

je ervaringen en de toekomst. Het traject bestaat uit coachgesprekken met de loopbaanadviseur, waardoor je toekomstige loopbaan
weer vorm kan krijgen.

 

In de gesprekken kijken we terug op je loopbaan tot nu toe en

brengen we jou als persoon in kaart door de inzet van verschillende loopbaaninstrumenten (waarbij een loopbaanonderzoek tot de mogelijkheden behoort). Om vanuit daar tot nieuwe ideeën te komen. Je gaat samen met de loopbaanadviseur actief aan de slag en maakt

keuzes die jouw richting bepalen.

 

Het traject geeft duidelijkheid over de ontwikkel- en/of nieuwe zoekrichting en brengt nieuwe werkvelden en functies in kaart.

Meer lezen

voor wie?

Misschien heb je het nog prima naar je zin in je werk, maar wil je je gaan oriënteren op een passende vervolgstap. Mogelijk heb je het gevoel dat je werk al langere tijd minder goed bij je aansluit.

 

Een loopbaantraject past bij jou wanneer je stapsgewijs opnieuw richting wil geven aan jouw loopbaan. Je onderzoekt welke werkvelden of functies goed bij jou kunnen aansluiten.

 

Om hiertoe te komen, maken we samen een grondige analyse van jou als persoon, je interesses, drijfveren en loopbaanwaarden, competenties en talenten om die naast elkaar te leggen.

Hoe werkt het?

Tijdens het oriënterend gesprek bespreek je je loopbaan- en opleidingsachtergrond met de loopbaanadviseur.  Ook wordt aandacht besteed aan de aanleiding voor het willen starten van een loopbaantraject. In het oriënterend gesprek wordt duidelijk wat jouw loopbaanvraag is en wat nodig is in het loopbaantraject om hier antwoord op te krijgen. Het doel van een loopbaantraject is te komen tot één of meerdere opties die praktisch uitvoerbaar zijn en voldoende arbeidsmarktperspectief geven. Het traject heeft een minimale looptijd van 3 maanden en een maximale looptijd van 6 maanden.

pexels-mentatdgt-1311547.jpg

Privacy

Tijdens het traject waarborgt BHP Groep jouw privacy, zoals opgenomen in ons privacy reglement, op te vragen bij ons secretariaat.

 

​BHP Groep voldoet aan de wettelijke richtlijnen van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).

 

 Alle gegevens worden vertrouwelijk behandeld en slechts na jouw uitdrukkelijke toestemming aan derden ter inzage gegeven. 

bottom of page