top of page

E-coaching

Wil je ontdekken hoe jij je loopbaan verder kunt ontwikkelen? Het online loopbaantraject van BHP Groep biedt je begeleiding op persoonlijke,

efficiënte en professionele wijze.

 

Je wordt begeleid door een vaste loopbaancoach met wie aan je traject kunt werken op momenten dat het jou uitkomt, vanuit huis of je werk. Online - wanneer je inlogt via de digitale loopbaancoach - werk je aan de oefeningen en opdrachten en ontvang je vragen en een persoonlijke terugkoppeling om je verder te helpen en te inspireren.

 

Aan het einde van je traject heb je je mogelijkheden helder en heb je de richting in je loopbaan bepaald.

Meer lezen

voor wie?

Vind je het prettig om dit op een door jou gekozen plaats en tijd te doen, maar heb je wel behoefte aan persoonlijke begeleiding? Dan is dit iets voor jou. In dit traject focus jij je op jouw toekomst.

 

Je wordt hierin - gedurende dit proces - intensief en online begeleid en ondersteund.

Hoe werkt het?

Dit loopbaantraject vindt plaats in een online omgeving – de digitale loopbaancoach. Aan de hand van jouw situatie en doel krijg je op maat uitgekozen oefeningen en opdrachten.

Elk instrument of oefening past bij jou en de fase waarin jij je in het traject bevindt en helpen jou om je loopbaanvraag te beantwoorden. Een loopbaancoach bekijkt de door jou gemaakte oefeningen en stelt daarop verdiepende vragen en geeft je tussentijds feedback.

De communicatie verloopt via schriftelijke opdrachten en het ingebouwde mailsysteem.

Tijdens het traject komen afhankelijk van je situatie en vraag  de volgende
activiteiten aan bod:

 

  • Terugblikken op je loopbaan en levensloop en analyseren van je huidige situatie.

  • Inzicht krijgen op je loopbaanwaarden en drijfveren. Daarnaast in kaart brengen van je sterke en minder sterke kanten en competenties.

  • Oriënteren op verschillende loopbaanrichtingen.

  • Keuzes maken en inhoud geven aan je verdere traject door het opstellen van een concreet en realistisch actieplan of zoekprofiel.

  • Oefenen van sollicitatievaardigheden en ondersteuning bij het benaderen van de arbeidsmarkt. Deze laatste fase wordt alleen ingezet wanneer je je wilt gaan oriënteren op andere functies en/of organisaties.

Working from Home_edited.jpg

Privacy

Tijdens het traject waarborgt BHP Groep jouw privacy, zoals opgenomen in ons privacy reglement, op te vragen bij ons secretariaat.

 

​BHP Groep voldoet aan de wettelijke richtlijnen van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).

 

 Alle gegevens worden vertrouwelijk behandeld en slechts na jouw uitdrukkelijke toestemming aan derden ter inzage gegeven. 

bottom of page