top of page

Coaching

Een coachingstraject is passend wanneer jij jezelf persoonlijk wilt ontwikkelen binnen je eigen functie. In dit traject ga je in gesprekken met een coach aan de slag om jouw doel(en) te bereiken

Meer lezen

voor wie?

Misschien loop je in je werk steeds tegen hetzelfde thema aan en zit dit je dwars. Misschien belemmerd dit je in je functioneren of werkplezier. Of loopt de samenwerking met collega’s of een leidinggevende minder soepel dan je zou willen. Welllicht kosten sommige onderdelen in je werk je veel energie. Hier wil je anders mee om kunnen gaan. Het zou kunnen dat je net een nieuw functie of rol bekleed en je hier nog onwennig in bent. Of bereik je als leidinggevende niet de resultaten die je zou willen. Uiteraard is het ook mogelijk dat je vanuit positieve beweegredenen verder wilt ontwikkelen om het beste uit jezelf te halen.

Coaching is voor mensen die zelf de regie willen houden en verantwoordelijkheid (willen) nemen over hun situatie.

HOE WERKT HET?

Tijdens het eerste gesprek zal je je situatie en vraag bespreken met de coach. Op basis hiervan bepalen jullie samen jouw coachingsvraag. In het eerste gesprek wordt gekeken hoeveel gesprekken nodig zijn om jouw doelen te bereiken. In het coachingstraject ga je met de coach in gesprek over het thema van jouw coachingsvraag. Soms zet de coach op maat oefeningen in. Dit kan in de gesprekken zelf zijn of dit kunnen opdrachten zijn om tussen de sessies te doen. Het doel van een coachingstraject is om stap voor stap jouw doel te bereiken.

pexels-cottonbro-4101143.jpg

Privacy

Tijdens het traject waarborgt BHP Groep jouw privacy, zoals opgenomen in ons privacy reglement, op te vragen bij ons secretariaat.

 

​BHP Groep voldoet aan de wettelijke richtlijnen van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).

 

 Alle gegevens worden vertrouwelijk behandeld en slechts na jouw uitdrukkelijke toestemming aan derden ter inzage gegeven. 

bottom of page